söndag 30 augusti 2009

i juni befann jag mig i luften.

glada nyheter.

* i morgon börjar jag skolan, känns skönt att få ordning på livet. har så svårt att vara ledig utan inplanerade dagar. det känns som om jag vänt på en soptunna och att jag själv står under..

* har spelat match idag, vilket gör mig glad och trött i kroppen. innebandy är skoj & att vinna med 7-1 är inte heller fel. när kroppen är trött blir huvudet inte lika snurrigt och mina tankar är något långsammare, vilket är ljuvligt.

* är numera en stolt ägare av en fin kamera. nikon d50 kallas den.

* har så fina människor runt mig som faktiskt klarar av mig när koncentrationen brister och ångesten tar över.


hur har er helg varit?

fredag 28 augusti 2009

så känns det idag.

jag har så ont i hjärtat. det ekar. och mina tankar hinns aldrig vädras. all stress är viktigare än någons bultande hjärta. det är så tomt här och jag vet inte hur jag hittar ut.

torsdag 27 augusti 2009

torsdagens tankar.



idag har jag ätit sushi. det var gott. sedan har jag varit nervös & min mage har bubblat lite. jag har lyssnat på marcus krunegård och märkte att hans ord är som substitut för mina tårar. ikväll skall jag testa att spela innebandy, första gången på tre år. innebandyhallar jag tillbringade min tid i under tonåren & tills jag blev 22. jag fick inte mycket beröm i skolan men innebandyn gav mig det. nu sitter jag här nervös & önskar önskar att jag kommer att älska innebandyn igen..

onsdag 26 augusti 2009

idag funderar jag på vad mina fina läsare har haft för sig?

idag har jag & vänner strosat på stan, varit och köpt garn lite överallt & sedan blivit akut trött. åkte hem, fick ångest. pratade med mamman min. blev av med ångesten och luktar nu på när pojken steker pannkakor som han skall bjuda sin kompis på till lunch i morgon. jag vill också ha en jobbvän som steker pannkakor till mig. skall sticka och spela worms sedan.

vad har ni gjort idag?

tisdag 25 augusti 2009

om ett förlåt.



allt som jag sagt till dig skall jag ta tillbaka.

allt som jag svalt behöver jag nu kräkas upp.
jag vill förlåtas för mina nattliga tårar & mina bubblande ord borde nu har tagit slut.
jag märker inte att jag skadar dig när jag gnager på dina ben.
men när jag ser blodet runt min mun förstår jag hur fel mina vägar har gått.
min smärta behöver andas ny ånga för att mina trötta leder endast en natt skall få sova ut.




måndag 24 augusti 2009

tomt där uppe.




jag är hemma idag & har märkt att hösten fin.
mina hjärnceller borde knaka men det är tomt på idéer.
jag skall skriva C- uppsats i socialt arbete under hösten men har inga idéer alls.
vilket gör mig rädd, vet jag verkligen inte vad jag vill?

någon som vet vart jag kan hitta inspiration?
eller har ni förslag?

kram.



söndag 23 augusti 2009

en förlorad vän.

för många år sedan, jag tror det var fyra år sedan nu, berättade min vän T att hon trodde vår vänskap skulle ta slut när vi flyttade från vår gemensamma stad i ett annat land. jag blev så förvånad för det att vår vänskap skulle ta slut hade jag aldrig kunnat tro. eller i alla fall inte beräkna ut i förhand. sådant är väl inget man vet innan tänkte jag. vi träffades i en stad i ett annat land och satt nästan fast under det året vi hade i det kyliga landet.

nu kanske fyra år senare är vår vänskap svagare än vad den någonsin varit. jag tycker nästan att det knappt finns någon glädje kvar. och det är så läskigt, som att vara utan någon som alltid funnits. när avundsjuka och hårda ord förstör vår relation & när det inte finns någon framtidstro vet jag inte hur vår vänskap kommer att kunna utvecklas. det är naturligt att tappa vissa människor i livet, men inte trodde jag att vi skulle försvinna från varandra. saknar oss, men jag tror vi vet att det är över.

lördag 22 augusti 2009

om världens bästa mormor.



idag fyller mormor ulla år. det firade jag genom att ha detta fina läppstift på mig!

mormor som snart fyller 70 år är en fantastisk människa. den finaste mormor man kan ha & hon är en underbar berättare. älskar hennes historier från när hon var barn, det var en annan värld sedan hon var ung och det känns så viktigt att veta det hon säger så jag lyssnar alltid med stora öron. och det bästa är att hon alltid varit en del av min uppväxt, närvarande och en extra mamma.

torsdag 20 augusti 2009

karuseller och frukost.





jag gillar karuseller och frukostar med pepparkakor.
gillar att sitta i karusellen i december med lillebror & riktigt känna att kylan tar tag i varje centimeter av min kind. vill ha mer varma stunder, mer kärleksblickar och fler dagar då adrenalinet gör mig hög i flera timmar.

i höst vill jag leva lite mer än vad jag gjort andra höstar. våga att visa mer av mig själv för snart är framtiden här och jag behöver ett jobb vilket känns så spännande. jag vill dricka mer varm choklad med de finaste bröderna, mer stickprojekt och fler lyckliga stunder nu när jag vet vad jag är värd. ingen skall få mig att känna jobbiga magkänslor igen. inte från den jag trodde var en av mina bästa vänner.




här är jag!

nu kommer jag att skriva här istället. det känns skönt. nu känner jag mig inte hindrad att skriva, vilket jag gjorde när alltför många människor jag känner utanför bloggen läser. vill vara privat men inte mot alla jag känner. konstigt, men sådan är jag.

vem är jag? en 25 årig drömmare, önskar mig hus och äppelträd, är en sådan som måste ha kläder jag trivs i för att dagen skall bli bra. ibland händer det att jag misslyckas helt med klädvalet om morgonen och dagen blir hemskt och obekväm. behöver tid att reflektera för att hinna andas. studerar under hösten min sista termin i socialt arbete och arbetar med ungdomar med social problematik samt med neuropsykiatriska funktionshinder. fredagkvällar tillbringar jag framför radion och marcus birros röst, en kanna te och något av mina stickprojekt (som jag har svårigheter att avsluta). nu vet ni massa om mig.

men vem är du? (du behöver inte skriva så långt, det räcker med skostorlek, semesterplan, favoritord, bästa författare, favoritkroppsdel eller vad som får just ditt hjärta att hoppa extra högt).

kram.

jeansben.