tisdag 15 mars 2011

om solglasögon occ drömmar.

jag har en lång lista på saker att göra. och jag känner mig ganska oförmögen att ta tag i sakerna. har jobbat 52 timmar sedan torsdagen. och nu skall jag packa runda solglasögon, färgglada scarfs, solkräm och bikinis. detta blir fint detta. fast jag drömde hemska drömmar i natt. jag har perioder där mina drömmar gör mig både rädd och ledsen. nu var det länge sedan det hände. nu hoppas jag att detta inte har drömts.


.

söndag 13 mars 2011

när det gråa känns som färgerna i min godisskål.

det är så grått ute, och i min kropp känns det mesta behagligt. det är mycket som känns. fina saker och lite tid innan jag åker gör att jag är väldigt uppåt och stressigt. nu åker jag iväg och jobbar ett dygn. pust. och tre nätter utan pojkvännen gör mig helt full av längtan. han gör mig magisk. och jag tänker om framtiden och den är tom och utan planer. något jag längtat efter någonstans. trots att jag alltid bestämt livet i förväg. nu får jag låta tiden gå och det är det skönaste på mycket länge. ta hand om er.


.

måndag 7 mars 2011

måndagstänk och platta köttbullar till lunch.




helg. med tid för mig och andra. och solen och spring i slottsskogen. nu är det 12 dagar till jag åker till en strand med pojkvännen för att hälsa på hans vänner. känns både skönt och jobbigt. men när jag landat kommer lugnet komma ikapp mig. resterande jobbdagar och dygn skall jag andas mig igenom. jag har massa böcker liggande och ska nog lägga mig i sängen och läsa. fint.


.

tisdag 1 mars 2011

jag sitter ensam i parken jag gjorde alltid det bästa för den jag älskade.



idag mår jag bättre. har sprungit mellan sjuksköterskor på ett stort sjukhus. och min nya sjuksköterska är sådan som jag gillar. hon sa med en gång till mig "nu stressar vi inte". hon mötte mig liksom precis just där jag var. trött, uppgiven och ledsen. och när hon gjorde det, kände jag sådan motivation. att detta skall jag klara. jag är värd detta och det kommer gå fint. min resa kommer bli bra. jag vill tro det. jag skall inte tappa glädjen nu när jag haft den så länge. idag har jag tränat mina ben och mina muskler. jag kände mig stark. fast armarna är väldigt darriga nu i efterhand. och jag längtar efter våren. och bilden ovan har jag som målbild. våren kommer. och han min pojkvän är underbar. att människor som han finns. han är så mycket. och han vill vara min. det är bland det finaste jag någonsin känt. livet alltså.

.