onsdag 30 september 2009

självkänsla.

det är svårt med självkänsla. eller självkänslor. jag känner att det finns så många olika delar i livet och det är ibland så svårt att veta vem jag är i alla situationer. en vän sa idag att jag verkar ha bra självkänsla när vi skall ut och festa. har aldrig reflekterat över detta. jag dricker aldrig alkohol numera i den mängd som gör mig full, väldigt härligt. tycker liksom det är läskigt att förlora bort mig helt i någon dimma. sedan tycker jag alkohol ofta är så tragisk, att behöva dricka för att våga är något som för mina tankar 10 år tillbaka i tiden. usch. numera är jag stolt att inte bli full, dricker faktiskt enbart för njutningens skull. nåt glass vin eller en god drink men inte för att jag skall våga dansa snyggt. dessa tillfällen vet jag vem jag är, är stolt. men det finns så många andra områden jag vill växa och få bättre självkänsla. men men.

3 kommentarer:

 1. Det är verkligen svårt med självkänsla. I vissa situationer känner jag mig hur självsäker som helst, medans jag vid andra tillfällen känner mig ungefär två cm hög. Mycket underligt.

  SvaraRadera
 2. Ja, självkänsla ÄR svårt. Jag har verkligen jobbat på min, men är inte riktigt där än.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar tanken på att självkänsla inte behöver vara genomgripande utan att man faktiskt kan visa prov på självkänsla inom vissa områden medan man inom andra behöver jobba lite mera på det. Har aldrig tänkt på detta på det viset. Tack för insikten!
  Kram

  SvaraRadera