lördag 28 november 2009

om att få gråta när tårarna kommer och låta dem rinna utan ånger.

livet kan vända så snabbt. det har jag märkt. och vändningar som är så negativa och hemska kan faktiskt leda till fina stunder. det är där mitt fokus finns. trots att jag helst vill att allt skall vara normalt igen. att få vara nära nära min familj och leva i deras vardag (något jag ofta saknat), som att ha fått en bästis, upptäckt att många människor runt omkring mig är så fina och att sorg är en del av livet som man faktiskt kan leva med och kunna anda sig igenom. jag hade önskat så att människor kunde våga visa sig svaga när du vill. jag tror många lever under ytor hårda som sten. dit ingen får komma. och just nu känner jag mig så äkta och ärlig mot mig själv. jag gråter när jag gråter och bryr mig inte om andra ser mina tårar. och jag skrattar högt och njuter av de lilla lilla. som att få sova när jag är så trött att ögonen snurrar.

jag har lärt mig mycket idag. vad har du lärt dig idag?
.

2 kommentarer:

  1. jag lärde mig en ganska bitter lektion igár: att inte stressa sá mycket när andra vill stänga huset/skolan/biblioteket. pga stressen tappade jag min mobil igár när jag lämnade biblioteket i sista minuten. och nu sitter jag här och hoppas hoppas hoppas att den ligger kvar där nágonstans när jag kommer tillbaka pá mándag. utan min mobil har jag ingen telefon, ingen väckarklocka och känner mig otroligt naken.
    eller, kanske det var ocksá en lektion att vara sá beroende av en grej som kan tappas.

    SvaraRadera
  2. att inse saker som hur fint det är att få umgås med sin familj, eller att sorg är en del av livet är så himla värt och bra. och man tar sig igenom saker, även om det känns tungt.

    idag har jag insett allt och ingenting, vi får se hur mycket som hänger kvar imorgon när jag förhoppningsvis mår bättre.

    SvaraRadera