onsdag 13 januari 2010

om en dag i januari.

min dag började i tårar och en stor klump i magen. tog bussen in till stan och mina kinder blev kalla av alla tårar. pluggade, kramade en fin vän. pratade om livet för denna vän är så klok. träffade fina fd pojken. sålde lägenheten. köpte semlor som vi firade försäljningen med. gjorde varm choklad. virade in oss i täcken i soffan och tittade slött på TV:n. sedan tog vi av oss nakna och älskade om och om igen. och jag log i hela kroppen för jag älskar oss. och orkar just nu inte tänka på allt som är svårt. för jag är lycklig just nu, hur konstigt det än kan låta. på bussen hemmåt sjöng två 15 åring tjejer högt för oss fyra passagerare och det blev en sådär härlig stämningen när alla pratar med varandra trots att vi inte kände varann. skrev ett mail om framtiden. pratade med en speedad vän i telefon som vet så mycket om livet & kärleken. nu sitter jag i köket och andas och inser att denna stunden skall jag plocka fram när hopplösheten besöker mig. jag är värd att bli lycklig.


kram ni fina som skriver till mig, det betyder så mycket.


.

7 kommentarer:

 1. varför får jag aldrig en sån dag, det där lät som en sån här man behöver. som kanske inte börjar jättebra men sen bara blir bättre och bättre och man vet att det är en sån där dag man kan plocka fram sen när man behöver le ett tag. och veta att saker har inte alltid varit såhär dåliga.

  tack för att DU skriver till mig. DET betyder så mycket.

  SvaraRadera
 2. tröjan är från h&m och värmer finfint!

  och du säger det själv: du är värd att vara lycklig.

  SvaraRadera
 3. Finare sammanfattning över hur en dag har varit går nog inte att skriva... Riktigt vackert! Enkelt och stämningsfullt. Har du gett ut någon diktbok någon gång eller är det något du har funderat på? :)

  SvaraRadera
 4. Det är så sorgligt när vi blir du och jag.

  Vad glad jag är att du tittade in så jag hittade din blogg igen!
  Jag kom inte in på din blogg innan, men nu när jag har googlekonto gör jag det.

  kram

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att inga fler tårar ska falla från dina kinder under kommande dagar. Det är i alla fall skönt att höra att du finner glädjen i vissa stunder och människor.
  Kram

  SvaraRadera