fredag 5 februari 2010

om att idag känner jag mig lika len och ömtålig som porslin (porselen på norska, som är det allra vackraste ordet).tidigt till skolan. trött men trygg. med vit porslinshy. sushi och värmande kaffedrycker i pauserna. vänner som sänder mig fina ord. en kväll med familjen. lagat middag för min fina mamma som fyllt år. jag samlar inspirationsbilder till min framtida första egna lägenhet. läskigt men underbart. och tankar som fyller min sorg. tankar som att jag trodde att jag & pojken hade något speciellt, men jag kan inte tro att vår kärlek är borta, så plötsligt. vi har en sådan djup vänskap & respekt för varandra, det skall aldrig försvinna. för även om kärlek inte kan jämnföras undrar jag hur vänner i min närhet som upplevt otrohet kan få sina relationer att fungera. jag känner mig så dum, men vissa stunder vill inte leva i den orättvisa som det innebär att vara människa..

5 kommentarer:

 1. Hujedamej mad sött! Jag är kär i tapeten, i lampan..! Kuddarna är underbara!!

  SvaraRadera
 2. och förresten var rubriken på bloggen din alldeles fantastiskt fin. om kärlek från tredje våning. ♥

  SvaraRadera
 3. jag gillar din finfina blogg mycket mycket! :)

  SvaraRadera
 4. Ni hade säkert något speciellt du och pojken, men ibland är det så svårt att ta tillvara på det där speciella.

  Oh ja! En katt kan verkligen göra en gladare. Tänk dig att du sitter och är ledsen också kommer en liten katt och puffar på dig, ber om uppmärksamhet och lägger sig och spinner i ditt knä. Katter är sådan sympatiska djur.

  SvaraRadera
 5. Om jag får ge min allra högst personliga ståndpunkt vad gäller otrohet ( som egentligen bara baseras på mina egna erfarenheter) så är det ett tecken på att allt inte är som det ska. Och då kan man egentligen inte undvika att det " skiter sig". Om man sedan vill jobba med det så kräver det liksom bådas vilja. Om någon redan bestämt sig för att gå vidare, då kan man inte göra så mycket. Bara försöka vara vänner. Och det verkar ni ju vara. (men vet ju inget om er relation)

  SvaraRadera