måndag 1 mars 2010

om ett slut.

jag har gråtit så mycket. och det slutar inte. är så ledsen för att mitt liv med pojken är slut. helt tom och trött på livet. jag förstår inte, inget alls, vi som älskade varandra och pratade framtid dagen innan det tog slut. och nu har vi ingen lägenhet mer. inget. och jag vill inte leva här. han är så vacker & att vara vän med någon jag älskar är så svårt. vet inte hur jag skall komma ur levande detta. för jag är helt tom och trasig.

.

8 kommentarer:

 1. Tack för den fina snälla kommentaren. Jag hoppas att du kommer ur det där eländet, men det lovar jag att du gör. Drick lite kaffe och ät choklad om du gillar det. Det brukar trösta mig.

  SvaraRadera
 2. Kanske får någon av novellerna dig lite gladare. Jag hoppas det! Kram på dig, du har en väldigt fin blogg och du skriver så fint!

  SvaraRadera
 3. söta du. vad hemskt det låter. önskar att jag kunde komma på nåt som kunde hjälpa, men det är nog bara tiden som hjälper. om man inte gör nåt drastiskt som att åka jorden runt eller så men det är nog ingen lösning i längden!

  jag tycker absolut att du ska se på mad men. gärna maraton med en extra stor påse av det godaste lösgodis!

  skickar kramar.

  SvaraRadera
 4. Bara tiden gäller nu och att få den att gå på minst smärtsamma sätt. Skickar kramar via bokstäver.

  Det är svårt med kärlek. Och utan.

  SvaraRadera
 5. förstår ni hur fina ni är? Lucky: tid är nog viktigt ja. vem är du? kram.

  SvaraRadera
 6. Usch ja, att komma över en kärlek är verkligen inte lätt. Jag lider med dig!

  Gråt allt du kan, var med vänner, gör det du vill (om det så är att äta ett ton choklad så gör du det)! Och kanske kanske kanske ni ska försöka att inte prata eller se varandra på ett tag.. Det känns hemskt det med, men att bli påmind om allt det fina hela tiden läker sällan öppna sår.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. En vacker dag kommer du att bli hel.

  kramar

  SvaraRadera
 8. åh ina. jag är så ledsen att läsa det här och om slutet. fy bubblan. jag hoppas du tar dig ur det här och kommer ut på andra sidan starkare än någonsin! kämpa på! kramar

  SvaraRadera