fredag 5 mars 2010

om platsen jag vill gifta mig på, precis en vårvinter dag som denna.här är det vackrast. i alla fall i min värld. för här finns minnen från barndomens dagar med båten & luften smakar alltid kärlek och kanelbullar. fd pojken har aldrig varit här och det var så talande att nu går jag vidare när jag visade platsen för en vän häromdagen. att ha han i min närhet är så svårt. för jag älskar han så djupt och mina tårar bara rinner när vi ses för jag förstår inget alls. vi älskade ju. och jag blir så ledsen när jag känner att jag inte orkar gråta mer, för vi kan inte vara så nära jag en gång trodde. och nu lämnar jag det bakom mig. för den killen jag förälskade mig har blivit någon annan, någon utan hjärta och mjuka ord. men här är platsen jag skulle gift mig på.


.

3 kommentarer:

 1. En dag kommer du att stå brud där fina du. Kanske inte med pojken du först trodde, men med någon annan som du älskar.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Fina du. Jag tror nog att du kommer att gifta dig på den platsen en dag, med en annan fin pojke med hjärta och mjuka ord som aldrig, aldrig tar slut.

  SvaraRadera
 3. Hej. Jag ville bara säga hej och så vill jag säga att jag hoppas du mår bättre nu. Du vet väl att livets hemlighet är att allt kommer att bli bra. Det är skönt att veta tycker jag. Kram

  SvaraRadera