tisdag 18 maj 2010

om att jag önskar ibland att livet vore lite mera platt.

för ibland händer för mycket på samma gång. från kärlek och drömmar som är så nära till att andra framtidsplaner försvinner och att saker inte blir som utlovats. men kanske lär jag mig något på det. nu är jag trött, har feber och hes i halsen. men är fortfarande upprymd av lördagens kyssar. hans skratt, hans lätta händer och förmågan att kunna bjuda 10 personer på middag utan att stressa sönder. funderar på om jag skall våga ringa eller om jag skall strunta i det. men jag vill omge mig av människor med ärlighet och fria hjärtan. jag tror han är sån. i söndags skrev han till min telefon att hans kväll var fin och han vill kramas mer nån gång. det är jobbigt detta hur mycket jag tolkar och vrider allt. borde kanske lägga ner mina tankar lite. han kanske inte är så bra som jag har byggt upp. eller så är han det..

vad göra?

.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker om hur du skriver. Det känns lite som att jag gör det för att du skriver som mig. Ja..låter egotrippat, men så är det. Tack för kommentaren också.

  SvaraRadera
 2. jag tror såhär; känns det rätt för stunden - våga! det kanske inte är något ultimat och evigt men känns det bra just nu så tror jag ändå det kan vara värt det. magkänslan funkar alltid!

  SvaraRadera
 3. Jag tror som Julia, magkänslan funkar alltid! Släpp alla tankar och känn efter i magen!

  SvaraRadera
 4. åh, tack så jättemycket för din kommentar. blev så glad och varm i magen!

  jag tycker att du borde våga chansa. det är så förbaskat jobbigt med "tänk om-tankar". du borde chansa och vara sjukt stolt över dig själv för att du vågade. för jag tror att du vågar <3 !

  SvaraRadera
 5. hmm svårt. Jag önskar dig lycka till - det brukar bli bra till slut även om det inte alltid blir som man tänkt sig.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 6. ja, jag älskar örhängen, så himla fint och roligt! :D

  och du, lite synd att man inte kan kommentera din blogg med namn/URL.

  Jag är i alla fall Lena & min blogg är http://moeller.blogg.se

  SvaraRadera
 7. tänk mindre, känn mer säger jag!

  SvaraRadera
 8. Du har verkligen "skäl" att fråga, eftersom ni faktiskt har haft en så fin kväll tillsammans. Det vore nästan mer konstigt att inte ta upp det. Eller hur? Men jag vet hur svårt det kan vara att våga... Håll mig gärna uppdaterad om hur det går :* ! Jag ska hålla alla mina tummar.

  Det jag skrev om handlar om en vän jag en gång hade. Vi var till och med bästa vänner. Sen sa jag vad jag tyckte om saker och ting och jag tror inte riktigt att hon kunde ta det. Hon var van vid att styra och ställa liksom. Så vi slutade vara vänner, helt plötsligt. Men jag tycker inte att man behöver vara ovänner för det, till skillnad mot vad hon tycker. Så nu skrev hon på Facebook, att hon vill att jag ska ta bort alla bilder jag har på henne. Och då blev jag lite ledsen, för det känns precis som hon inte vill kännas vid mig längre. Hon vägrar se mig på stan också. Usch, så onödigt när man har varit så bra vänner...

  Kram <3 !

  SvaraRadera