söndag 20 juni 2010

jag tror inte att ni vet.

jag är liten idag. men det är okej. det måste det vara. för jag mår bra. jag hade ögon på mig igår och mina bekräftelsebehov var inte av den typen igår att jag behövde närhet. jag ville ha allt det jag inte har. och just det är omöjligt. kramade fd pojkens bror ute på på stället jag dansade på igår. sakar hans familj. och vi blev båda tårögda. kommer på mig med att känna pojkens hand i min. kommer på mig med godis i påsar. vännen i den stora sorgen. orkar inte dessa stunder. så nu fokusera på det nya. lägenheten. killen med de kloka orden. killen med kepsen och mig själv bland allt snurr. nya jobbet och vänner som är fantastiska. mina drömmar som är möjliga och mer hångel med pojkar som kan. kanske en promenad i söndagstankar och sms till han med kepsen. kanske skall jag inte känna så mycket som jag gör. men vet inte hur jag undviker det. och vännen säger att jag är lugn fast sprallig. hon ser inte alls mitt kaos, hon ser inte tårar och inte tvivel. och jag skrattar. och jag vet att det skall räcka med att vara sig själv. så jag fortsätter så.


.

4 kommentarer:

 1. gud va fint. jag hejar på dej! /http://virvelvindenochjag.blogg.se

  SvaraRadera
 2. hej fina du! gullig du är. jag älskar också böcker med fina ord. som allt av sara stridsberg! "drömfakulteten" är helt fantastiskt fin. har säkert läst den fem gånger. hennes senaste, "darling river" är också ett mästerverk. jag har läst en massa böcker av joyce carol oates. favoriter: "blonde" och "fallen".

  "allt" av martina lowden är grym. där hittar du otroligt många fina ord.

  johanna nilsson är också en otroligt duktig författare, inte kanske många vackra ord. men språket! det har sådan skön rytm och avskalat språk. har du läst något av haruki murakami? han är otroligt talangfull. "fara vill" av elin ruuth är fin och rolig. "hey dolly" av amanda svensson också!

  åh! älskar böcker. har du läst någon av dessa? vilka är dina favoriter?

  SvaraRadera
 3. sv; Tack så mycket, vännen

  SvaraRadera
 4. Hoppas du finner någon slags lugn i all kaos!

  SvaraRadera