torsdag 15 juli 2010

och när det regnar luktar det sommarregn där jag ligger i min soffa.

ni är säkert väldigt många som haft egna lägenheter. det har jag aldrig haft. en egen alltså. kunde i min värld aldrig tro att det skulle kännas såhär skönt. jag är så nöjd. söker inte efter kickar mer. vill allra helst ha det lugnt och tryggt. äta middag vid mitt köksbord och se ut över staden jag aldrig tröttnar på. visst vore det ju underbart med balkong, ett extra rum och nytt ett kök, fast nu känns dessa saker ganska oviktiga i min värld. vill hellre känna glädje och skratta från magen än att ha en balkong med den vackraste utsikten. visst borde det gå att få bägge delar, men jag har blivit väldigt mycket bättre på att vara nöjd. något jag så ofta har önskat jag var. och att ha en lägenhet i sköna majorna, med underbara möbler och en mjuk säng är ibland mer kärlek än jag någonsin kunnat tro.

sommaren är fin mot mig. hur är den mot dig?

.

4 kommentarer:

 1. Vad fint det låter. Jag är också hemskt glad över min lägenhet, sådär att när sommaren är som allra finast mot mig så saknar jag ändå min lägenhet. Och vill fixa, göra om, göra bättre. Det är fint att ha eget.

  SvaraRadera
 2. sommaren är fantastisk i år och jag älskar också min egen lilla lägenhet (även om drömmen om balkong ibland tar över!).

  SvaraRadera
 3. det är fint och det gör mig glad att läsa att sommaren behandlar dig så bra den bara kan.
  själv vet jag inte ens vem jag är den här sommaren, jag har blivit någon jag hatar. jag har blivit någon jag inte längre vill se när jag ser mig i spegeln. så nej, den här sommaren behandlar mig inte bra. jag behandlar inte mig bra.
  inget just nu är särskilt bra.
  förlåt mitt negativa spyfall här, men jag behövde bara säga.
  och förlåt för att jag varit borta.
  i'm here now.

  SvaraRadera
 4. alltså. åh. åh. åh. dina texter

  SvaraRadera