lördag 21 augusti 2010

om en lördag.

hade en magisk kväll igår. jag och mina kloka vän skrattade mest hela kvällen. vi drack öl på en fest med fina människor vi och valde glad musik att dansa till. blev hämtad av fina killen med bilen i natten. trött och ovanligt snurrig. sov länge och fick en lång frukost i soffan. vi gick på stan och jag kände hur glädjen över att gå bredvid honom spred sig i kroppen. han gör mig lycklig och men ändå rädd. fast egentligen är det ju inte honom som gör mig rädd, utan mig och mina egna bekymmer. kom hem och jag skall snart äta en kladdkaka. tog mig igenom en ångestklump i magen när ensamheten kom över mig. men nu är det kväll och vackert här. fint så.


.

1 kommentar:

  1. hej rara du. tack för dina fina ord! fridhems folkhögskola, glömde berätta det kom jag på nu. det har varit mycket den senaste tiden. johanna thydell har visst gått här, fredrik lindström likaså och ett flertal andra publicerade poeter, författare. det är egentligen sak samma. det är bara så fint att jag kommer få umgås med människor med litterära ambitioner hela dagarna.

    din lördag, låter helt fantastisk, fantastisk och fin. jag tänker att du om någon är verkligen värd det. och det känns verkligen bra att känna så.

    SvaraRadera