söndag 9 januari 2011

om min söndag när jag viker tvätt och har luggpanik.

hemma idag. viker stora evighets högar med tvätt. alltså riktigt stora. behövde kaffepaus nu. har klippt mig hos en sån där frisör man inte borde gå inte till alls. och jag kände det, men det var redan för sent att våga avboka. luggen min är hemsk. jag har gråtit, fått sådär ytlighetspanik. hemskt detta. vet inte om jag skall klippa av den, och då riskera att den blir för kort. eller ha spänne i luggen i typ en månad..

ikväll kommer pojkvännen hit. han är så ruskigt härlig. nu skall han bo här i en månad. har knappt tänkt på det. hans badrum skall renoveras. och alla säger att det är så det börjar. ja, innan man flyttar ihop. fast jag vill bo här själv just nu. fast att det känns underbart att ha han här. sitter och tänker på, när jag skall börja känna mig rädd. rädd för att våga ha någon så när mig och mitt liv. fast jag får inga rädslor i magen. det måste ju vara bra. vill visa upp han för hela världen. för han är så fin.

nu disk, vika tvätt och göra fisksoppa.

.

2 kommentarer:

 1. Vad fint att du kikade in hos mig - blir så glad..och vilken fin blogg du själv har..att få läsa dina tankar...! Med kärleken; brukar tänka att "jag tar det med en klackspark"..så jag inte skulle bli rädd..bara se vad som händer...

  Kram Lycke

  SvaraRadera
 2. jag hatar luggpanik.
  Oftast vill jag ha kort lugg, men ibland får jag för mig att jag vill ha lite längre lugg, en sån där fin jag dra åt sidan. Men sen str jag aldrig ut och klipper den kort ändå.

  kram

  SvaraRadera