onsdag 23 februari 2011

hon har bytt höghusen, mot champagnen.

jag har under några veckor känt mig mindre och mindre glad. trots att jag vet att jag har så mycket att glädjas åt. jag tog ledig och var fri i en vecka. sov i typ 14 timmar varje natt. vilade på eftermiddagen. gjorde inget annat än att äta bra mat och bara ligga still och inte göra saker som suger energi. idag är jag pigg. vaknade, gick upp ganska tidigt för att vara kvällsjobbare, åt gott, ringde en vän, sprang i slottsskogen och har ätit lunch innan 13. inte dåligt. nu jobbar jag i en vecka utan lediga dagar. 70 timmar, 1 vecka. det är för mycket för mig. ja det är det nog för de allra flesta som vill andra saker än att enbart jobba. och det värsta är nästan att många tycker jag har ett lyxigt jobb som kan vara ledig på en tisdag. och även ledig i 3 dagar i rad. men så jobbar jag också varannan helg, 7 dagar i rad och 3 nätter i veckan ibland. fy för detta.

nu skall jag göra kaffe och sitta ute i solen. det finns energi i mig så den skall jag ta vara på. och så liksom älskar jag håkan hellströms låt " jag vet vilken dy hon varit i". kram.

3 kommentarer:

 1. ÅH, älskar den Håkanlåten! En av de allra bästa på länge.

  Att du orkar jobba så mycket. det borde du inte behöva. Kram!

  Nu finns boktips i min blogg. Hoppas att det är nåt som kan falla i smaken, jag skulle kunna ge typ 100 tips till...

  SvaraRadera
 2. Vad bra att du tog ledigt och vilade upp dig, det går itne att bara köra på!

  SvaraRadera
 3. Huva ja, nu är det bara jobb jobb jobb känner jag. Ingenting annat orkar med och det som ger mening till livet orkar man inte heller... Lät toppen det där med att ta en veckas ledigt för att bara vila! Underbart!

  SvaraRadera