söndag 6 februari 2011

såhär gick det:

mina föräldrar fick träffa pojkvännen. och pojkvännen fick träffa mina föräldrar. allt gick fint. och det kändes ganska så enkelt. annars har jag hunnit tänka på hur vacker han faktiskt är. ja, verkligen, han är ju underbar. varje helgmorgon är han så peppad inför att göra frukost. med gott bröd, ägg och frukter och bär. han viskar roliga saker i mina öron. han kan så mycket och han vill veta så mycket. saknar han nu när han ligger i sängen och jag sitter tyst i köket. såhär kan det tydligen gå. alltså det är ju helt underligt att tänka att detta kan ske. i mitt huvud fanns inget av detta för ett år sedan. inte ens som dröm.

livet.

.

2 kommentarer:

  1. vad fint detta låter! jättejättefint. livet och kärleken! apropå detta med möblemang sedan: jag har faktiskt en bruno mathsson fåtölj i mitt rum. på skolan står det en sådan fåtölj i varje studentrum. det känns lyxigt och jag tror att de är väldigt gamla men eftersom det är så bra kvalitet har de hållit sig i bra skick i hur många år som helst. vilken investering!

    jag vill också ha en fungerade skrivmaskin. en vän fyndade en mörkgrön gammal skrivmaskin från "halda" på emmaus häromveckan. den fungerar briljant. priset: 40 kronor. det är nästan helt vansinnigt billigt. ha en fin måndag rara du!

    SvaraRadera
  2. såklart att det gick bra! han verkar ju hur fin som helst.

    SvaraRadera