måndag 18 april 2011

om jag och pojkvännen kanske ska dela vårt hem med varandra.

 • Jag bad en vän om råd. Om hur man skall tänka när man inte vet. När det känns bra fast det finns ett svagt nej någonstans i kroppen. Hon trodde att det är lika bra att testa att bo ihop. Att våga satsa. Om ett år till blir resultatet troligen ingen skillnad. Ett år tidigare eller ett år senare att veta om man mår bra av att bo ihop. Hittills har jag och pojkvännen varit 3 veckor nästan dygnet runt i annat land ihop. Han är trygg och vi sätter inte igång jobbiga saker hos varandra, än. Han är rolig, harmonisk och nöjd med sig själv. Och han frågade om vi inte skall bo ihop. Kanske hos honom i hans stora lägenhet innan vi hittar ett hem med trädgård och mer plats. Och jag blir glad, så glad men osäker. Osäker och tänker att det kanske slutar som med min förra kille. Att vi slutar vara kära och inte uppskatta varandra. Men sånt går ju aldrig att veta tänker jag, även som gift. Men varför hos honom. Jo, min etta är inte så stor. Och som vännen sa, ett år mer eller mindre. Och han går mig lycklig. Det är värt så mycket.

 • Vad tycker ni? Är jag feg? har min vän bra tankar?

4 kommentarer:

 1. Va fan, satsa! Hyr ut din lägenhet i andra hand så länge. Och testa på samboförhållande.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. jag tycker också att du ska prova. tror som din vän: resultatet blir detsamma i dag som i morgon. Och blir det bra är det ju helt fantastiskt och onödigt att vänta på ett år. Stora varma kramar!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du ska tänka att man slutar inte vara kära och uppskatta varandra om man har ett aktivt förhållningssätt till kärleken, man måste se den som en ständig process. Ingenting som man vinner och sedan äger.
  Här har jag skrivit om just det,http://www.tuvaminnalinn.se/2011/01/08/dag-5-vad-ar-karlek/

  Släpp tankarna på att det inte skulle gå, genast. Du bestämmer att det går. Punkt:) Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker ni ska testa, som vännen sa, det gör ingen skillnad idag eller om ett år. Känns det rätt så go for it. Jag tror det blir mycket fint. Kram!

  SvaraRadera