tisdag 15 september 2009

framtidsfunderingar som snurrar.

idag tog jag mig fri från mina måsten, låg i soffan, spelade tetris, åt lunch med en vän, promenerade i solen, plåstrade om min fina skadade pojke, drömde om framtiden tillsammans, vi kokade egen lingonsylt och åt raggmunkar till det.

idag verkligen njöt jag av friheten och jag känner mer och mer att jag vet vad jag vill ha. för det är faktiskt ganska svårt att kunna välja hur jag vill leva just mitt liv. vill jag bo här i göteborg och låta regnet falla varje höst, vill jag lära mig franska, vill jag vandra i norges natur, vill jag upptäcka livet någon annanstans än just här? oj.. vad svårt.

jag vet massor av saker jag vill men jag har nog ganska svårt att sortera upp dem och göra dem verkliga nu när livet rullat på ganska lugnt nu i några år. vill och har så mycket förväntningar på vad som skall hända dessa åren mellan 25- 30. det är så mycket jag vill skall hända. och jag vet att jag kommer behöva sortera bort minst hälften. och än vet jag inte vilka saker som jag kommer behöva sortera bort.

kanske kommer jag som 35-åring ha samma funderingar. kanske kommer jag då bo i paris med min man och endast leva av luft och kärlek.

hur vet man att man vet?

2 kommentarer:

  1. Jag tror att det är så genom hela livet, det har så mycket att erbjuda och man vill så gärna hinna med allt. Men ibland får man som sagt välja och prioritera lite.
    Lycka till!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det där med framtiden är så svårt. Jag vill så mycket och det känns som om man bara får välja en sak. En väg. Och det är ju himla dumt.

    SvaraRadera