lördag 26 december 2009

om jag får uppleva en lika vacker dag som idag vill jag alltid leva.


snö. läskiga hundar som gjorde att jag fick fly rakt in i skogen. och en promenad som var bland de vackraste jag gjort upplevdes idag i hembyn. en stund la jag mig ner i snön på en av alla ängar. och jag tog mitt största andetag på flera veckor. vackraste dagen.

.

7 kommentarer:

 1. jag älskar fina dagar. såna här som bara biter tag, ruskar tag i en och bara säger här är jag, här är en vacker dag också vet man det. man bara lever den och njuter av varje sekund. och det är nästan så att man vill skynda på för att få uppleva alla sekunder på en gång. även fast de är slut sen. man tänker bara på nuet, att nu vill jag njuta. jag älskar fina dagar.

  SvaraRadera
 2. Åh så härliga bilder. Snön. Det är underbart. Hoppas du haft fina dagar med de älskade. Man behöver det. Att minnas när man är tillbaka i vardagen.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. vilka härliga foton! jag älskar snön, vill alltid vara omsvept av värmen som kommer då. knarrande skor, röda kinder, kylan som kommer in och tar över. de lätta stegen, pudersnön som faller. så jävla vackert.

  åh. skrivarkurs i frankrike vore en dröm. tyvärr vet jag inga! men det vore fantastiskt. jag låter dig veta om jag hittar någon och så får du göra detsamma! jag pratar inte heller franska, men jag vill tro att jag gör mig bra i Paris.

  SvaraRadera
 5. Ditt språk är så vackert! (:

  SvaraRadera