tisdag 8 juni 2010

och jag vill aldrig sluta älska dem jag älskar.

tårar och glädje. och stora mål i livet som uppnåtts. och exakt åtta år efter min student står jag på en trappa med en examen i min hand. det är så fullkomligt vackert i den stunden. och jag önskar han vore här. så han fick se mig. krama mig. bara få hålla om honom, för allt fint i världen är han värd. verkligen allt. jag önskar det vore vi. men det vi jag tänker på finns inte längre för jag älskar honom inte på det sättet. men jag önskar vi gjorde. bara för några minuter så att jag kan andas som förr. höra hans viskande ord i mitt öra. och från andra sidan jorden skriver han om minnen och om framtiden. men jag är nog lycklig nu. fast tom ibland. och fullkomligt glad vissa dagar. men det är bara så trist att inte ha någon som jag älskar och älskas av. hade hoppats livet skulle vara enklare än såhär. trodde att 26 år skulle betyda trygghet. orkar inte kämpa mer för kärleken. jag är slut. men ändå lycklig på andra plan. min vackra vän V och jag skall ses i staden. dricka vin och besöka liseberg. med henne försvinner tiden och vi är lika sårade och lyckliga på samma gång. och just det älskar jag med människor. hur vi klarar så mycket. hur vi kan skratta så högt. när vi samtidigt lider så. och trots att det gör ont ibland. vill jag alltid vara jag.

.

6 kommentarer:

 1. grattis till din examen! hoppas att du får vara sommarledig lite nu och verkligen känna dig nöjd med din insats? dricka vin och gå på liseberg låter fint. det är bra med vänner, de kan få en att tänka på annat ett tag.

  SvaraRadera
 2. var alltid du.
  fina du. :*

  SvaraRadera
 3. Du skriver så fint <3 !

  SvaraRadera
 4. grattisgrattisgrattis till examen!

  SvaraRadera
 5. Ja, blöt asfalt är bäst! Sommarregn lika så.

  Och du skriver så fint och det var så länge sen jag läste din blogg så jag sträckläste ett tag!

  SvaraRadera
 6. är inte längre den bästa dagen sen julafton, men fortfarande väldigt bra. ska äta päron och sen sova tror jag. hur har din dag varit?

  SvaraRadera