torsdag 10 juni 2010

om regn, stora halsdukar och prickiga paraplyer.

jag sov nog 10 timmar i natt. vaknade långsamt och hade fint sms på telefonen. köpte ett härligt läppstift och en underbar halsduk som även kan användas som filt på gräset. och idag vet jag inte hur jag skall få ur mig orden. för idag är mina känslor ganska platta och det är skönt. längtar efter lägenheten, livet i staden och besöken här på landet. och på mina lediga dagar vill jag befinna mig på balkongen med mina kärlekar omkring mig. funderar på om jag skulle våga bege mig iväg bort själv i höst. jag har flera fina vänner men utan fd pojken finns det ingen som frågar om vi iväg på äventyr till andra städer, andra världar. kanske jag överdriver lite men det känns ensamt fast okej. men framtiden är så oplanerad att jag inte behöver bekymra mig om den egentligen. borde kanske bara njuta nu. för just precis nu känns det fint att leva. och att jag i nästa minut skall sätta mig under två tjocka filtar på balkongen, läsa fina bocken och äta jordgubbar. det är att njuta.

.

2 kommentarer:

  1. älskar att gå in på din blogg. att gå in här och läsa dina texter med en kopp té och bara rysa av allting du avspeglar är så himmelskt. puss.

    SvaraRadera
  2. hej rara du. jag är dålig på att kommentera, men jag är ofta här inne och läser. du skriver så vackert och skört och ibland går jag in flera om dagen. för att läsa vackra ord. kram!

    SvaraRadera