söndag 13 juni 2010

om kyssar i regnet med en kille som älskar varmblodiga flickor och långa halsdukar.

igår hade jag ofantligt roligt på en fest hos min vän M i hennes nya lägenhet. drack bubbel och kände mig vacker och värd att känna mig lycklig. hade mina gladaste vänner omkring mig. och de håller mig i handen, de drar fingrarna i mitt hår. och de vågar vara vackra och sårbara. och jag har pricka strumpor, mörkgrön klänning och röda läppar. och det kommer vänner till M och en vän sätter sig ner bredvid mig och vi pratar. om yta och djup. vi växlar snabbt. och han frågar om mig, intresserar sig och jag blir rörd. han är försiktig, rolig, personlig och äkta. och så frågar han frågan om vart jag bor. och jag brukar ljuga att jag bor i staden, för jag orkar inte berätta om varför jag bor hos föräldrarna på landet. men mina ord bara flyter på och jag berättar verkligheten. om att jag bor hos dem efter att jag och pojkvännen gjorde slut. men att jag snart har en lägenhet i majorna som bara är min. och han ler och lägger handen på mitt knä. säger jag är precis där du är. har fått en lägenhet i majorna efter att jag och min flickvän gjorde slut i höstas. och vi pratar som nära vänner hur svårt det är, men hur vackert och skönt det är att vara sams med sin fd pojk/ flickvän. och vi sitter nära i soffan sedan hans kompis försökt få plats bredvid min vän. jag säger att jag gillar hans byxor och han tar tag i mina två långa halsband och tittar länge på dem, ser mig i ögonen och säger du är fin, hoppas att vi ses i sommar. vi skall ju på samma fest då i juli och jag känner inte så många så.. och jag vill gärna känna dig mer.. ja om du vill såklart. för du är söt och rolig. och.. vill du följa med mig till uteplatsen nu så jag.. eh kan få kyssa dig?

och vi smyger ut och det regnar massa så vi hittar ett färgglatt prickigt paraply i trappuppgången. och han säger att det passar mina strumpor och vi ställer oss tätt mot varandra. jag blir nervös av stämningen och säger är det nu vi skall kyssas? men han svarar inte och jag ställer mig på tå och möter hans läppar. och vi blundar i en mindre evighet. sedan går vi in i värmen och dricker mer bubbel, skrattar och spelar våra favoritband på spotify.


.


8 kommentarer:

 1. Jag ska ge dig lösenordet, när jag har fixat det. Såklart.

  (Jag läser din blogg jämt, men är ganska dålig på att lämna avtryck efter mig. Ska bli bättre på det. För oj, det är så fint, det du skriver. Hoppas du vet det.)

  SvaraRadera
 2. Du skriver så fint att jag blir alldeles varm i bröstkorgen.

  SvaraRadera
 3. Fröstår verkligen inte hur du lyckas. Lär lär lär mig. Fina du

  SvaraRadera
 4. sv: tack så jättemycket :)

  SvaraRadera
 5. Åh, vad fint att du kunde säga precis som det är till någon som förstår, till någon som vill lyssna.

  Och vad kul att du ska flytta till Majorna, du är så välkommen hit!

  SvaraRadera
 6. Så fint, så fint att mitt hjärta nästan stannade!! Tack!

  SvaraRadera
 7. Ja, Majorna är den finaste stadsdelen av alla! Hoppas du kommer att trivas! När blir det flytt?

  SvaraRadera
 8. mmmmmm blir alldeles rosig om kinderna men lugn men darrig (kanske mest för att jag är trött MEN ÄNDÅ)
  detta är så fintfintfint. följer dig nu och åh. mys. mmm.

  ps använder absolut inte min livejournal, men det var enda sättet för mig att kommentera. ifall du är intresserad heter min blogg http://bemywomb.blogg.se

  SvaraRadera