fredag 4 juni 2010

om upp & ner.

önskar att jag vore mer stabil. fast egentligen är jag det någonstans. jag vet vem jag är och allt sånt där. men mina känslor kan verkligen få mig överlycklig en dag för att nästa dag känna mig väldigt låg. onsdagen var det glädje ur varje andetag. torsdag lika så. grillade med nya härliga ärliga vännen. fick en lägenhet. gjorde sista dagen i skolan. och den söta killen skrev vackert till mig och jag andades och njöt. fredagen innebar jobb och småkommentarer om hur jag gjorde saker och ting. fick ett dåligt jobbschema och de hade glömt min semester. blev lite obehagligt förhört av en personal. och kom mitt i detta på att jag nog är lite förtjust i söta killen ändå. och när jag märker att jag håller på att fästa mig vid honom blir jag orolig. vill inte det. vågar inte. åhh.


.

2 kommentarer:

  1. jag känner igen mig så mycket i det du skriver, alltid. det verkar som vi har ett hjärta som slår i samma takt, du och jag. hursomhelst är det fint att vara en känslo-människa tycker jag. det är en styrka.

    kram på dig och hoppas dopet blir fint.

    SvaraRadera
  2. å men det låter inte så pjåkigt ändå.
    jag är född och uppvuxen i och utanför göteborg, men befinner mig numera i uppsala på terminerna. nu är det sommarlov och jag blir västkustsk igen. premiärdoppade mig i havet igår. nu är det sommar!

    SvaraRadera