tisdag 14 september 2010

en tisdag då dimman försvann vid lunch.

det är dagar i trötthet. i tystnaden och bland molnen. och på kvällen träffar jag killen. så jag känner mig omtyckt i hans sällskap. och han vågar vara sig själv, så naturlig han är. och jag flamsar och pratar för fort. fast han säger att jag är fin då. och han vet vad jag gillar och han vill göra mig glad. och vi dricker öl och äter tapas och han ser så stolt ut. och det sista jag säger innan jag somnar är att jag är så kär. men mitt i allt detta funderar jag så mycket. för den gången jag var kär sist var jag så ovetandes om allt. då fanns enbart kärleken, nu finns så mycket annat. och det andra är mest stress och jobbfunderingar och pengar och om papper. så allt är upp & allt är ner. kanske är det så det är som vuxen. och ikväll kommer pappa hit och skruvar upp hyllor och tavlor. han är allt bra han.

så kram.2 kommentarer:

  1. hej fina! du skriver så väldigt fint och jag blir alltid lika varm av det du skriver. tack. jag önskar att du gått i min skrivarklass, jag tror verkligen att vi hade trivts i varandras sällskap. livet på skrivarlinjen är fantastisk. du borde komma på studiebesök, du borde gå här.

    SvaraRadera
  2. Hm, jag trodde att Friskis bara hade Core Bosu, med en sån där halv boll? För detta var med en jättestor pilatesboll. Jag funderar nästan på att köpa en sådan och ha hemma.

    Det är så fint att du är kär igen, ta vara på den känslan!

    SvaraRadera