tisdag 7 september 2010

om stress och sånt dumt, fast någonstans mår jag väldigt bra ändå.

jag sover hemskt oregelbundet och jobbar nätter och dagar, och det gör mig virrig. jag söker jobb och det känns hopplöst. skriva brev i timmar, ringa svåra samtal och sedan är det tyst. två månader kvar på nuvarande arbetet och stressen blir större och större. hur gör man? jag tycker faktiskt jag är en väldigt bra medarbetare, framåt, bra på att samarbete och trygg. men det känns som ingen tror mig och nu börjar jag tveka. att det skall vara så svårt att få arbete som nyutbildad 26 åring!

bokade igår nätter på hotell för mig och killen i fina köpenhamn. behöver några dagars enbart njutning. och jag hoppas att jag är piggare då och att jag har ett jobb i min blick.

skall nog sätta mig på berget här utanför i solen. se ut över staden och få luft i tankarna. det är sånt jag behöver när jag känner mig trist och tom och mest klär mig i svart & grått.


.

3 kommentarer:

 1. vad är det du har utbildat dig till? :)

  SvaraRadera
 2. sv: åh min svärmor är också utbildad socionom. det verkar vara ett väldigt givande och spännande yrke. jag håller på och läser kulturvetarlinjen och för mig kommer det förmodligen bli ännu svårare att få jobb än för dig. men jag tänker såhär "om det är det här jag vill hålla på med får det ta den tid det tar att hitta ett jobb". hellre det än att ta ett jobb man inte skulle orka med hela livet, eller hur?

  SvaraRadera
 3. Usch, söka jobbaångest. Jag försöker också skaffa mig ett riktigt jobb. Men alla jobb kräver typ 20 års erfarenhet, helst du ska ha jobbat med allt och lite till. För typ ett 6 mån vik! Vem med lång erfarenhet vill ha ett jäkla vikariat?! Aja, lite bitter är jag allt. Men nånstans måste ju även vi nyexade få en chans...
  Håller tummarna för dig.
  Kram på dig!

  SvaraRadera