lördag 30 oktober 2010

om att det är vackert här.

det är så mycket som är märkligt i världen. och en av det märkligaste och finaste sakerna är en människa som finns i mitt liv som kan gråta. som tänker med hjärtat och som helt naturligt går upp och köper färskt bröd på lördagsmorgonen. någon som gör mig både kåt och trygg. någon som vill få mig att skratta och som viskar att jag är vacker när jag sovit oroligt en tisdagsnatt. någon som blandar mig oboy när diabetesen gör sig påmind och som säger att det syns på mina ögon att jag är kär. och han pratar om framtid och om resor ihop. och som kramar mig så hårt när jag gråter för första gången i hans sällskap och han backar inte. han vågar höra om sorg och han talar lugnt. men jag ser hans oro i blicken. han kan torka mina tårar och han kör mig till jobbet. han säger att jag är hans kvinna och han bär mig in till sängen när jag somnat i soffan. och jag kan vara både stor och liten i hans sällskap. vi kan prata kärlek och feminism, vi kan ha sex och titta i varandras ögon. jag tror han är så bra för mig just nu. jag är helt fullkomligt kär. och trots att jag är värd den allra bästa, känns han alldeles för bra för lilla mig. som om jag frågar mig: är denna fantastiskt roliga, snygga och trygga kille verkligen min? och både veta och känna i magen att han vill ha mig. det är vackert här.


.

6 kommentarer:

 1. åh, känslan är oslagbar och du fångar den på pricken med dina fina ord.

  SvaraRadera
 2. Så himla fint skrivet. Jag vill också ha någon som inte backar.

  SvaraRadera
 3. Love it. Och den känslan är fantastisk - att ha mött någon hos vilken man får lov att vara både liten och stor, svag och stark, alldeles vanlig och ändå extraordinär... Du beskriver det så fint :)

  SvaraRadera
 4. Fint. och det slår mig att det vr väääldigt länge sen jag låg med någon där vi tittade in i varandras ögon. herregud. /Fröken B

  SvaraRadera
 5. Det låter som att du har haft turen att träffa en helt underbar person som kan göra dig gladare och helare!

  Ja, jag är lycklig, det är jag :)
  Och glenn blir det kanske i andranamn, börjar vänja mig vid tanken nu.

  kram

  SvaraRadera