torsdag 19 november 2009

om varför jag är ledsen.

jag är mest mest ledsen just nu. livet har ändrat alldeles för snabbt för min del. men just i detta nu känner jag lycka för första gången på snart 2 veckor. ingen oro, ingen ångest. är så extremt rädd för rädslan att tappa kontrollen över ensamheten, men just nu finns inte ens tanken. så nu orkar jag skriva igen. förstår inte varför jag är så rädd för ensamheten, men har varit det i ganska många år nu.

ni som läser får gärna skriva en kort rad, jag behöver varje stärkande ord just nu. ord om hur jag får vardagen att fungera trots att jag tappat bort en så viktig del i livet just nu. (orkar just nu inte skriva exakt om varför jag är så ledsen).

kram!

.

3 kommentarer:

 1. Jag är också mest ledsen just nu. Men för att jag tycker att saker och ting går för långsamt. Vill skriva något fint och klokt och värmade, men hittar inte riktigt orden. Är lite för trött i huvudet just nu. Men, kramar i massor!

  SvaraRadera
 2. ensamheten tror jag att vi alla är rädda för!

  jag brukar låta mig själv vara skitledsen ett tag och sen tvinga mig att tänka på allt det man faktiskt har. en fin familj, en tillgiven katt, hälsan...osv.

  men det är jobbigt att leva & det tunga är en del av livet, antar jag jag.

  SvaraRadera
 3. Det känns som om novembermörket äter upp oss allihopa. Jag hoppas att du finner tröst och lugn någonstans.
  Kram

  SvaraRadera